LET’S BRING IDEAS TO LIFE

Lidt om os

budskab
budskab

Find inspiration

Hvordan starter du et samarbejde med os?

ide-ikon

Først skal du have en god idé, som du ønsker at føre ud i livet. Det kan være et event til Aarhus Kulturhovedstad 2017, eller det kan også bare være et projekt, du godt kunne tænke dig at arbejde på.

kontakt-ikon

Herefter tager du fat i os ved at ringe på nummeret +45 87 55 05 03 eller ved at sende en mail til info@2017academy.dk. Husk at fortælle os lidt om din idé, så vi ved, hvad det handler om.

samtale-ikon

Hvis vi vælger din idé, aftaler vi et møde, hvor du fremlægger dine tanker og idéer for os. Her går du mere i dybden med idéen. Husk, at når du pitcher, er det en god idé at have noget visuelt med.

samarbejde-ikon

Når du har fremlagt din idé starter samarbejdet, hvor vi kommer med vores indspark. Her kigger vi på, hvordan vi sammen kan realisere dit projekt.

ressource-ikon

Hvis din er realiserbar, snakker vi om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig i gang med dit projekt. Vi kigger på, hvilke ressourcer, vi har brug for, og hvem vi skal trække på i vores netværk.

idegror-ikon

Dit projekt er nu blevet en realitet via et stærkt samarbejde.

Sociale medier

facebook
instagram
linkedin
twitter

Nyhedsbrev

Tilmeld

nyhedsbrev
2017-Academy

Læs mere om 2017 Academy

Gå ind på vores hjemmeside og hold dig opdateret på alt, hvad vi foretager os. Tilmeld dig kurser, sommerskoler og professionel træning. Her kan du også læse, hvem vi er, og hvordan vi blev til.

Læs mere

Kontakt

Filmbyen 2, 8000 Aarhus C
info@2017academy.dk
+45 87 55 05 03