Hammel Hundeskov

Alle er velkommen i Hammel Hundeskov, men for blot 100 kr om året, kan du blive medlem af foreningen, som er et hyggeligt samlingssted for hunde interesserede og samtidig støtte lokal samfundet

Bliv medlem

Læs mere

Om Hammel Hundeskov

Hammel Hundeskov er kommuneejet, og driften varetages delvist af kommunen og delvist af Foreningen Hammel Hundeskov.

Hundeskoven er offentlig område, og alle er velkomne. Det er derfor ikke et krav at man er medlem af Foreningen for at benytte sig af skoven.

Facebook

Bliv medlem af vores facebook gruppe, så du kan kommunikere med vores andre medlemmer og dele dejlige oplevelser og fælles interesser.

Til Facebook

Bliv medlem

Fortsæt

Om medlemskab

For 100 kr om året kan du være medlem af Foreningen Hammel Hundeskov. Det er vigtigt at understrege, at man ikke skal være medlem af foreningen for at benytte hundeskoven, men der vil være visse fordele ved at være medlem.

Eksempelvis:

  • Helt eller delvist gratis arrangementer m.m.
  • Rabatter hos nogle af vores sponsorer
  • Stemmeret til den årlige generalforsamling

Foreningen Hammel Hundeskov er en frivillig forening som, i samarbejde med Favrskov Kommune, sørger for drift og vedligeholdelse af Hammel Hundeskov. Foreningen arbejder løbende på at skaffe midler til vedligeholdelse, forbedringer og sociale arrangementer bl.a. igennem fundraising, sponsorater og den indtægt som kommer fra medlemskontingentet.

Derfor er det vores håb, at så mange som muligt vælger at støtte op omkring foreningen, da det vil komme alle hunde og hundeejere til gode. Ønsker du at blive medlem af foreningen Hammel Hundeskov, kan du benytte dig af indmeldelsesformularen herover. Du vil så modtage en bekræftelsesmail på, at du er blevet medlem.

Sponsorer

Kontakt

Hammelvej 3, 8450 Hammel
kontakt@hammelhundeskov.dk
20 74 37 19